VIP limuzína     Blog     VIP limuzínu si můžete dovolit i Vy

VIP limuzínu si můžete dovolit i Vy



Zábava spojená s nevšedními zážitky je něčím, co mě vždycky přitahovalo. Dlouho jsem přemýšlel, jak s touto myšlenkou začít pracovat a vytvořit něco...

Zábava spojená s nevšedními zážitky je něčím, co mě vždycky přitahovalo. Dlouho jsem přemýšlel, jak s touto myšlenkou začít pracovat a vytvořit něco, co by nepřinášelo skvělý pocit jen mně, ale zároveň by to zaujalo i ostatní a troufám si říct, že se mi to nakonec také podařilo! Zvládnul jsem zrealizovat svůj velký sen. Propojit zábavu, adrenalin i luxusní pocit výjimečnosti a vytvořit z toho něco naprosto originálního a luxusního. Pocit, který pokud zažijete, budete na něj se vzrušením nejen vzpomínat, ale velmi pravděpodobně ho také budete chtít zažít znovu a znovu!

O čem, že tady vlastně mluvím? Je to úplně jednoduché, což ostatně ty nejlepší věci bývají. Moje společnost nabízí pronájem limuzíny. Nechtěl jsem ale pouze vydělávat na tom, že Vám pronajmu limuzínu, Vy si s ní objedete blok a bude to. To by ani žádný extra zážitek nebyl. Věděl jsem, že aby to pro Vás skutečně něco znamenalo, musí být pronájem limuzíny spojený se službami, které si dopřejete ve spojení s nějakou speciální chvílí. Je tedy jen na Vás, jak vše proběhne. Vy si vyberete, zda se z projížďky stane rozlučka se svobodou, nebo v ní požádáte Vaši nastávající o ruku, nebo se třeba z našeho vozu stane párty limuzína atd. Samozřejmostí je komfortní vybavení, individuální přístup k Vašim přáním, vybavený bar. Věřím, že s VIP limuzínou zažijete nezapomenutelné zážitky.

Libor Kantek, majitel VIP limuzína s. r. o.

Pronájem


2999 Kč
doba trvání 1h

Více o službě
  • Služby řidiče a projíždku po dobu 1h
  • Láhev sektu
  • LCD televize s možností připojení flash disku.
  • Vyzvednutí na předem dohodnutém místě
  • Zastávky na focení
  • Balónek štěstí
  • Maximum pro 8 osob
'
Blog Limuzína Kontakt Balíčky
Svatby Rozlučky Narozeniny Pronájem
Reference FAQ