VIP limuzína     Blog     Září – ideální měsíc pro svatbu

Září – ideální měsíc pro svatbu



Jak praví lidové rčení: když se v září vdáš, bohatství a štěstí zaručeno máš. A nejen rčení, tento měsíc je vhodný pro svatbu z více důvodů, není už takové horko, takže hosté nejsou uvařeni v obleku a fotky ve spadeném listí jsou prostě úžasné.

Jak praví lidové rčení: když se v září vdáš, bohatství a štěstí zaručeno máš. A nejen kvůli rčení, tento měsíc je vhodný pro svatbu z více důvodů. Například už není takové horko, takže hosté nejsou uvařeni v obleku a fotky ve spadeném listí jsou prostě úžasné.

Každý chce mít svatbu nezapomenutelnou a jedinečnou. Pro opravdu jedinečný a neopakovatelný zážitek pro vás máme připravenu limuzínu, která skvěle doplní svatební obřad a celý program a doladí svatbu k dokonalosti. Vybrat si můžete hned z několika balíčků, které máme pro příležitost svatby připraveny. V nabídce pro Vás máme 3 možnosti, a to balíček Silver, který je vhodný, pokud chcete odvoz stihnout v rámci jedné hodiny. Dále balíček Gold, který má v ceně pronájem na tři hodiny, za které stihne přepravit větší množství lidí a určitě zbyde čas i pěkné fotky spolu s limuzínou, či projížďku po okolí. A v neposlední řadě platinový balíček, kde čas pronájmu limuzíny pokryje snad všechny potřeby. Tento balíček je určen pro pronájem na deset hodin a je vhodná jako VIP taxi pro hosty, kteří odjíždějí postupně ze svatební hostiny.

VIP limuzína – s námi se skutečně budete cítit jako VIP.

'
Blog Limuzína Kontakt Balíčky
Svatby Rozlučky Narozeniny Pronájem
Reference FAQ