VIP limuzína     Blog     Dámská jízda

Dámská jízda



Pokud připravujete pro kamarádku oslavu významného výročí, narozenin nebo překvapení k jejímu povýšení a chcete ji dopřát nezapomenutelný zážitek, máme pro Vás vše, co budete potřebovat....

Pokud připravujete pro kamarádku oslavu významného výročí, narozenin nebo překvapení k jejímu povýšení a chcete ji dopřát nezapomenutelný zážitek, máme pro Vás vše, co budete potřebovat na jednom místě a ušetříme vám spousty starostí se zařizováním. A proč vlastně by mělo být třeba slavit něco speciálního? Po každodenním shonu v práci a starostí o rodinu, máte právo na to si udělat den jenom pro sebe, není třeba to maskovat a čekat na vhodnou příležitost.

S VIP limuzínou máte spousty možností, jak si rozvrhnout Váš program dle vašich potřeb a chuti. Stačí jen zvolit nejvhodnější balíček a my se již postaráme o doladění detailu k Vaší úplné spokojenosti.

Pokud plánujete s kamarádkami si trochu zadivočit, namísto meditativní relaxace Vám připravíme pořádný večírek! Baby shower že nemůže mít pořádnou párty, kdo říkal, muži? Miminko je třeba pořádně oslavit a balíček Rozlučka (gold) je ideální pro takovou příležitost. Služby řidiče, který splní každé Vaše přání, nealkoholické drinky pro maminky a lampióny štěstí, které završí tento nezapomenutelný večer. Samozřejmostí je možnost zastávky kdekoliv si budete přát, pro pořízení těch nejlepších fotek, které Vám budou na sociálních sítích závidět všichni, kteří se nemohli zúčastnit.

Svatba platinum je určena pro celodenní provoz, nenechte se zmást názvem, není třeba hned kvůli tomuto krásnému zážitku plánovat svatební obřad, lze si připravit úžasný den pro Vás a Vaše nejbližší, i když máte svatbu již za sebou, nebo naopak třeba právě v tento den, dojde k romantickému zasnoubení :) . Balíček nabízí k dispozici limuzínu a služby profesionálního řidiče takřka na celý den, rozvoz hostů kamkoliv bude třeba, připravené dvě láhve sektu a bylinkové vody pro maximální navození atmosféry. Limuzínu si můžete nazdobit dle svých preferencí. Děti jsou také vítanými hosty, vždy je připraven nealko sekt aby si také mohli připít a projížďka určená jen pro ně jim poskytne zážitek, o kterém budou dlouho vyprávět všem svým kamarádům.

'
Blog Limuzína Kontakt Balíčky
Svatby Rozlučky Narozeniny Pronájem
Reference FAQ