VIP limuzína     Blog     Jak uspořádat rozlučku se svobodou

Jak uspořádat rozlučku se svobodou



Vdává se Vaše kamarádka a Vy jí chcete udělat rozlučku se svobodou? Takové loučení se svobodou chce každá nevěsta perfektní a užít si celý večer skutečně naplno. Předkládáme tipy, jak by taková hvězdná rozlučka mohla vypadat.

Vdává se Vaše kamarádka a Vy jí chcete udělat rozlučku se svobodou? Takové loučení se svobodou chce každá nevěsta perfektní a užít si celý večer skutečně naplno. Předkládáme tipy, jak by taková hvězdná rozlučka mohla vypadat.

Nejdůležitější je nápad. Rozlučka by měla být nejlépe v jednom stylu, v jednom duchu, ve kterém se bude večer odvíjet.

Ať již vyrazíte kamkoli, z vašeho oblečení by mělo být na první pohled jasné co se dnes slaví. Vhodné jsou sukně stejné barvy a k tomu trička která se dají ještě vylepšit různými nápisy jako třeba: tým nevěsty, game over freedom, rozlučková party a další. Na internetu najdete také firmy, kde si můžete navrhnout nápis vlastní.

Šerpa, a závoj pro nevěstu jsou základ, další doplňky jsou již na vaší fantazii, vhodné jsou různé varianty kravat, odznáčků, frkaček, a dalších.

Tento večer patří především budoucí nevěstě a na to by měli všichni pamatovat. S tímto souvisí i výběr restaurace, ta by měla být poblíž místa bydliště budoucí nevěsty, nebo by pro ni tato restaurace měla znamenat něco víc než jen to, že tam dobře vaří. Třeba to může být místo seznámení nebo první rande s budoucím ženichem.

Sraz všech pozvaných v oblíbené restauraci něco malého k snědku a rozlučkový večer může začít.

Z Vaší oblíbené restaurace se budete potřebovat dopravit na místo, kde budete načatý večer pokračovat. U nás v Ostravě to nejčastěji bývá Stodolní ulice, Alexandria loď nebo Fabric, záleží jen na Vás, kde se cítíte dobře a hraje vaše oblíbená muzika.

Pro tyto účely přepravy je nejvhodnější variantou využití limuzíny, která má hned několik výhod. Hlavně to že můžete jet celá skupina společně, najednou jsme schopni s maximálním komfortem přepravit až osm osob. Pokud je však vaše skupina početnější není problém jízdu „otočit“ na dvakrát. Vybrat si můžete hned ze tří rozlučkových balíčků. U všech máte v ceně láhev sektu, focení, hudbu na přání a také lampion štěstí na který můžete budoucí nevěste napsat něco hezkého pro štěstí a společně ho vypustit.

Je to málo? Pak nabízíme větší rozlučkový balíček a s ním možnost udělat tuto rozlučku opravdu nezapomenutelnou. All inklusive občerstvení, alko i nealko nápoje a doba jízdy až 3 hodiny.

Chcete ještě delší jízdu a k tomu na závěr ohňostroj? Pak máme balíček pro Vás. Samozřejmě v případě jiných přání nás vždy můžete kontaktovat a domluvit požadované změny pro rozlučku, na kterou jen tak někdo nezapomene.

Udělejte rozlučku ve velkém stylu!

'
Blog Limuzína Kontakt Balíčky
Svatby Rozlučky Narozeniny Pronájem
Reference FAQ